Azi, de la ora 20:30, Ora Pământului va reuni din nou milioane de oameni din întreaga lume pentru a atrage atenția asupra problemelor planetei. Pentru prima dată în istoria mișcării, însă, toate evenimentele vor avea loc exclusiv online.

”🌎 Earth Hour” (Ora Pământului) este o mișcare inițiată de World Wide Fund for Nature (WWF) în 2007, în Sydney, având scopul declarat de a proteja planeta, de a trăi în armonie cu natura. ”Este important să conștientizăm că natura stă la baza unei planete sănătoase și reprezintă o soluție imediată, puternică și eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru a adresa dezastrele climatice”, se arată în comunicatul WWF România.

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni din întreaga lume sting luminile preț de o oră, participând astfel la 🌎 Ora Pământului. Prin urmare azi, de la ora 20:30, ”Ora Pământului, cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, va reuni oamenii din întreaga lume pentru a atrage atenția asupra problemelor planetei. Pentru prima dată în istoria mișcării însă, toate evenimentele vor avea loc exclusiv online”, informează aceeași sursă.

💚 Ora Pământului ”înseamnă și o oră pentru noi, în care să ne aducem aminte că în momente dificile nu suntem singuri și că, deși suntem la distanță, putem să ne unim forțele și să obținem rezultate importante. Într-un singur glas, ne putem face vocea auzită online, pentru a obține angajamente clare de la liderii mondiali”, spun cei de la WWF România.

💡 De la 20:30 și până la 21:30 stinge lumina!

Comunicatul integral este disponibil aici.

Sursă informații și foto: WWF România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.