ECOTIC lansează a XIII-a ediție a concursului Gala Premiilor pentru un Mediu Curat într-o nouă structură ce vizează două categorii de înscrieri și nominalizări: proiecte dedicate protecției mediului și personalitatea de mediu a anului. Ediția de anul acesta va recunoaște și implicarea jurnaliștilor în promovarea protecției mediului prin oferirea unui premiu special.

”Concursul premiază proiecte care au un impact pozitiv asupra comunității în ceea ce privește conservarea mediului înconjurător. Până acum, peste 600 de proiecte au fost înscrise în cei 12 ani de concurs”, anunță organizatorii.

Cine se poate înscrie?

Se poate înscrie în concurs orice instituție publică, de învățământ, companie, ONG care a dezvoltat inițiative sau proiecte care au vizat protecția mediului începând cu ianuarie 2020. De asemenea, jurnaliștii care au realizat materiale scrise, video, audio pe teme sau proiecte din acest domeniu se pot înscrie prin formularul dedicat.

Publicul, invitat să nominalizeze

Anul acesta organizatorii apelează la publicul larg pentru a semnala proiecte și personalități care contribuie la protecția mediului înconjurător. Așadar, publicul larg poate nominaliza orice inițiativă sau personalitate de mediu care merită să fie premiată și ulterior promovată ca exemplu de bună practică.

Cinci premii

Jurizarea și premierea vor avea loc în decembrie. Ediția de anul acesta va desemna cinci câștigători: trei la categoria Proiecte, un câștigător la categoria Personalitatea de mediu a anului, un câștigător la categoria Premiul special dedicat jurnaliștilor. Înscrierile și nominalizările se pot face aici până în 25 noiembrie.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: ECOTIC

CITEȘTE ȘI:
La Bastionul Măcelarilor se reciclează | video
Participă la proiectul pilot “Băimărenii compostează”
Centrul Europe Direct Maramureș lansează campania ”Regiunea mea verde”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.