Un nou webinar marca Merito Maramureș pe tema ”Platforme şi practici interactive cu elevii, în mediul online” va avea loc joi, 14 mai. Locuri limitate.

Webinarul va conţine sesiuni de prezentare şi exemplificare de instrumente interactive online pentru lucrul cu elevii în această perioadă, de la profesori la profesori, cu următoarele subiecte abordate: ”Literatură altfel şi aplicații utile în lecții interactive: Tricider şi VideoAnt”; ”Școala de acasă pentru copiii cu CES”; ”Școala online. Teamă și încredere”; ”Atelier de andragogie. Învăţarea educatorilor – <<Vânătoare de comori>> pentru profesori”.

✍ Webinarul este disponibil gratuit profesorilor, în limita celor 100 de locuri disponibile, exclusiv prin înscriere online aici. Va avea loc pe Zoom, link-ul urmând a fi transmis prin email participanţilor înscrişi.

Evenimentul este organizat de Tatiana Cauni – profesor la Liceul Teoretic „Emil Racoviță”din Baia Mare şi lider al comunităţii locale Merito -, sub umbrela Proiectului Merito, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Maramureș.

Merito reprezintă un proiect Romanian Business Leaders de recunoaștere a excelenței în educație.

Sursă informații și foto: Proiectul Merito

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.