”Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță” este webinar-ul organizat de Editura Didactică și Pedagogică, EduMagic și Mozaik Education, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării (MEC). Sunt invitate la eveniment cadrele didactice.

”Obiectivul îl reprezintă furnizarea de conținut educațional și oferirea unui training tuturor cadrelor didactice din România care își doresc să își perfecționeze modul de predare, prin tehnologii ușor de folosit și foarte atractive pentru elevi”, se precizează în comunicatul MEC.
Webinar-ul va avea loc în 26 mai, între orele 16:00-18:00. Cadrele didactice pot participa de oriunde, din fața laptopurilor, calculatoarelor sau telefoanelor. Accesul se realizează pe baza înscrierii prealabile până luni, 25 mai, ora 12:00.

”Pentru prima dată în România vor fi prezentate modalități simple prin intermediul cărora cadrele didactice pot utiliza gratuit conținutul educațional al manualelor Editurii Didactice și Pedagogice, în format digital, utilizând platforma de creare a lecțiilor digitale- interactive, mozaBook”, informează aceeași sursă.

Astfel, cadrele didactice beneficiază atât de conținutul cu care sunt obișnuiți, precum și de accesul la peste 1.200 de animații 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română. Surpriza cea mai mare vine chiar din faptul că pot personaliza complet manualele Editurii Didactice și Pedagogice cu resursele spectaculoase din mozaBook, dar și cu propriile resurse.

”Proiectul este o premieră pe piața educațională românească. Pentru prima dată, elevii și cadrele didactice pot beneficia de manuale 3D, care schimbă în mod revoluționar procesul de predare-învățare-evaluare. Astfel, prin manualele Editurii Didactice și Pedagogice, integrate în platforma mozaBook profesorii, elevii și părinții pot avea acces gratuit la resurse educaţionale spectaculoase”, se arată în comunicat.

✍ Detalii suplimentare și agenda evenimentului sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Ministerul Educației și Cercetării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.