Cerul este acoperit în zonele de deal și de munte, respectiv parțial acoperit în zona de șes. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte de până la 30 km/h.

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Majoritatea sectoarelor de drumuri publice au carosabilul curat și parțial umed. DN1C și E58 au partea carosabilă curată și uscată. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 14 utilaje și au răspândit 77 tone de material antiderapant. Angajații societății de drumuri și poduri au acționat cu 19 utilaje și au răspândit 152 tone material antiderapant.

Vremea va fi azi apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade. Cele minime, între -3 și 0 grade.

Cerul va fi temporar noros. Local, în a doua parte a nopții, se vor semnala precipitații slabe mixte. La munte va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.