Vremea va fi caldă azi în Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade. Cele minime, între 1 și 4 grade.

Cerul va fi mai mult noros și, pe arii extinse, va ploua. Spre sfârșitul intervalului, izolat, sunt posibile precipitații mixte. La munte precipitațiile vor fi mixte și, izolat, vor fi condiții de polei. Pe crestele montane înalte noaptea vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp.

Vântul va sufla slab, la moderat, cu intensificări îndeosebi la munte. Pe crestele montane vor fi rafale de peste 70-80 km/h, care vor viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada.

Circulația rutieră se desfășoră în condiții de iarnă. Toate sectoarele de drumuri publice au carosabilul curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 12 utilaje și au răspândit 104 tone material antiderapant. Angajații societății de drumuri și poduri au acționat cu 18 utilaje și au împrăștiat 133 tone de material antiderapant. Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 200 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, între km 160 și km 180.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

 

DESCOPERĂ ȘI:
Azi nu am întâlnit decât o veveriță… | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.