O medie a maximelor care urcă până la 18 grade, minime care coboară cel mai tare până aproape de 0 grade, asta estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș în următoarele două săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor în Maramureș pentru intervalul 18-31 octombrie.

În debutul perioadei nu vor fi variații termice față de zilele anterioare. În 20, 21 și 22 octombrie, vremea va intra într-un proces de încălzire. Acesta se va resimţi la maxime, ce vor atinge o medie de 18 grade. Se va vedea și la minime: vor ajunge până în jur de 8 grade. Vremea se va răci la finalul săptămânii. Media maximelor va ajunge la 10-12 grade, iar minimele se vor apropia 0 grade. Pentru ultima săptămână de octombrie sunt estimate valori ușor peste normalul perioadei. Respectiv o medie regională a maximelor ce va urca la 14 grade. Minime în general pozitive, la o medie de 3-5 grade.

Până pe 21 octombrie vremea va fi în general frumoasă. Ulterior se vor semnala ploi locale, cu o probabilitate mai ridicată în 22 și 23 octombrie și după 27 octombrie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie. Foto (c) eZiarultău.

DESCOPERĂ ȘI:
Toamnă de Maramureș | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.