Urmează două săptămâni în care media maximelor este estimată să ajungă chiar și la 22 de grade în Maramureș. Minimele nu scad sub 0. Pentru intervalul 2-6 noiembrie sunt anunțate ploi.

În primele două zile ale intervalului, vor fi maxime în jur de 13 grade și minime în medie de 0-2 grade. Apoi vremea se va încălzi, urmând să devină deosebit de caldă în 4 noiembrie. Zi pentru care sunt estimate maxime de 20-22 de grade. Minime de 8-10 grade. La finalul săptămânii vremea se va răci. Se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 12-13 grade și a celor minime de 4-6 grade.

Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime ușor mai ridicate la început, ce vor atinge o medie de 15-16 grade, dar mai scăzute spre final spre 10-12 grade. Minimele nu vor avea variații semnificative, la o medie regională de 3-5 grade.

În intervalul 2-6 noiembrie va ploua, iar izolat vor fi posibile și cantități de apă însemnate. Probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată și după 10 noiembrie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie. Foto (c) eZiarultău.

 

DESCOPERĂ ȘI:
Mereu azi e cea mai frumoasă zi de toamnă | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.