Cerul este acoperit. Cad precipitații sub formă de ploaie la Borșa, lapoviță la Târgu Lăpuș și precipitații mixte în zona limitrofă municipiului Baia Mare. Vântul suflă slab la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte. Traficul rutier se derulează în condiții de iarnă. Toate sectoarele de drumuri publice au carosabilul curat și umed. Vizibilitatea în trafic este bună.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 12 utilaje și au împrăștiat 79 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 22 de utilaje și s-au răspândit 163 tone de material antiderapant.

Stratul de zăpadă măsura până la 32 cm la stația meteo Iezer, 25 cm în Poiana Borșa, 14 cm îin Baia Borșa, 16 cm în Pasul Gutâi, 13 cm la Firiza, 12 cm la Cavnic și Băiuț. Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost variabile. Nu au fost înregistrate probleme. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori – Firiza se realizează în condiții de siguranță.

Vremea va fi astăzi în general închisă și caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 2 grade. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse, îndeosebi ziua, vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. La începutul intervalului, izolat se va semnala polei. Vântul va sufla slab la moderat. Izolat se va semnala ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.