Cerul este acoperit, cad precipitații sub formă de ploaie în Maramureș. Stratul de zăpadă măsura până la 25 cm la stația meteo Iezer. Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă.

Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN 18 în Pasul Prislop, între km 160 și km 181. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 6 utilaje și au răspândit 27 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 25 de utilaje și s-au împrăștiat 73 tone de material antiderapant.

Vremea va fi azi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse va ploua. Spre sfârșitul intervalului precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab la moderat cu unele intensificări pe crestele montane viscolind temporar ninsoarea. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

 

DESCOPERĂ ȘI:
Azi nu am întâlnit decât o veveriță… | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.