”TIFF e o experiență, o frenezie care cuprinde întregul oraș și care n-ar putea exista fără fiecare dintre noi. E o ocazie să arătăm ce știm să facem mai bine și să învațăm unii de la alții. E o echipă profesionistă, cu multă experiență, care te așteaptă să i te alături” – acestea sunt câteva dintre argumentele oferite de cei de la TIFF pentru a te convinge că vrei să devii voluntar.

De ce să te înscrii? Motivele sunt multe. Să alegem unul: pentru ocazia de a contribui la organizarea celui mai mare festival de film din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, recunoscut pentru calitatea selecției, dar şi pentru organizarea excelentă, atmosfera nemaipomenită şi diversitatea de evenimente, concerte şi petreceri.

Înscrierile încep în luna martie. Formularul trebuie completat înainte de 30 aprilie. Răspunde la telefon și la numere necunoscute pentru că cei de la TIFF s-ar putea să te contacteze pentru un interviu. Iar după interviu verifică mail-ul: la finalul procesului de selecție, vei primi rezultatele și mai multe informații despre următorii pași.

Profilul voluntarului TIFF: născut înainte de 15 mai 2003, cu cazare asigurată la Cluj-Napoca în perioada 29 mai – 7 iunie 2020, cu formularul de înscriere completat cu atenție și în totalitate, cu un caracter binevoitor, cu atenție la detalii, responsabil, implicat şi descurcăreţ.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. A găzduit pe covorul roșu câteva dintre cele mai importante personalități ale cinematografiei europene: Julie Delpy, Annie Girardot, Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Jacqueline Bisset, Geraldine Chaplin, Sophia Loren, Alain Delon și Fanny Ardant sunt doar o parte dintre acestea.

Principalele obiective ale TIFF sunt promovarea artei cinematografice prin prezentarea celor mai provocatoare filme ale momentului, susținerea tinerilor cineaști și implicarea constantă în dezvoltarea industriei cinematografice.

Toate detaliile dacăvrei să devii voluntar TIFF le găsești aici.

Sursă informații și foto: tiff.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.