E vacanță, sunt organizate tabere, iar jandarmii maramureșeni sunt alături de copii cu povețe pentru siguranța lor. Vineri, jandarmii montani din Cavnic au fost în mijlocul copiilor din tabăra organizată de Centrul Cultural „Pintea Viteazul”, la care au participat peste 60 de copii

Activitatea s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă, pe înțelesul celor mici, aceștia din bucurându-se de întâlnirea cu jandarmii.

Ieri și astăzi,  jandarmii montani din Borșa au fost alături de copiii care au participat la Tabăra de Vară Alpină, care a avut loc în Complexul Turistic Borşa – Lacul Știol – Cascada Cailor, Vf. Pietrosul. Jandarmii le-au povestit copiilor despre atribuțiile lor, despre cum pot fi prevenite faptele antisociale, cum să reacționeze când sunt implicați în evenimente nedorite. Le-au vorbit și despre echiparea corespunzătoare în zona montană, importanța respectării traseelor și prevenirea accidentărilor.

Astfel de activități vor mai avea loc în perioada următoare, în cadrul campaniei ,,Vacanță în siguranță” ce se desfășoară până în septembrie.

Sursă informații și foto: Facebook / Inspectoratul de Jandarmi Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.