S-a semnat acordul de parteneriat pentru organizarea ediției a treia a salonului ”Republica Moldova prezintă”. Va avea loc în Baia Mare, la final de septembrie. În cadrul evenimentului ”Rivulus Dominarum”, expoziție de bunuri de larg consum a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

La invitația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, o delegație a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș participă în aceste zile la o serie de evenimente economice organizate cu prilejul celei de-a XX-a ediții a expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”. La ceremonia oficială de inaugurare a expoziției, cei doi președinți ai organizațiilor camerale, Florentin-Nicolae Tuș și Sergiu Harea, au semnat acordul de parteneriat pentru a treia ediție a salonului “Republica Moldova prezintă” în cadrul expoziției “Rivulus Dominarum”.

Peste 120 de antreprenori au participat la forumul de afaceri Republica Moldova – România, organizat în cadrul expoziției „Fabricat în Moldova”. Inclusiv o delegație a Consiliului Județean Maramureș. De asemenea, a fost semnat proiectul de parteneriat educațional „Perspective noi în învățământul tehnologic. Învățământul preuniversitar dual”. Între Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

”Fabricat în Moldova” se desfășoară până în 5 februarie, la CEI ”Moldexpo” Chișinău.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

CITEȘTE ȘI:
“Republica Moldova prezintă”, la expoziția Rivulus Dominarum | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.