Sursă foto: Printmasters Europe

Un deceniu de activitate Printmasters s-a celebrat recent la sediul companiei din Cicârlău. Acolo unde au fost inaugurate o hală de producție și depozitul aferent. La sărbătoarea Printmasters au fost prezenți inclusiv ambasadoarea Regatului Țărilor de Jos, E.S. Willemijn van Haaften, și consulul onorific Wouter Reijers.

”Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri din sectorul public și privat pentru colaborarea valoroasă de-a lungul anilor. Acest eveniment nu doar că reprezintă o nouă etapă pentru Printmasters, ci înseamnă, totodată, angajamentul nostru continuu de a oferi cele mai bune servicii de personalizare. Mulțumiri speciale angajaților, colegilor noștri pentru toată munca depusă și pentru împărtășirea viziunii noastre comune prin respect, responsabilitate și rezultate remarcabile”, a declarat Jacques de Boer – CEO Printmasters.

Sursă foto: Facebook / Embassy of the Netherlands in Romania

”Printmasters este una dintre companiile cu care ne mândrim. A demonstrat că România este un loc excelent pentru dezvoltarea unei afaceri”, a declarat E.S. Willemijn van Haaften, citată într-o postare pe contul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România. ”Compania olandeză ia în considerare, de asemenea, impactul activităților sale asupra mediului, fiind o instalație de depozitare de deșeuri zero, reducând poluarea apei și generând energie cu panouri solare”, se arată în aceeași postare.

Cu acest prilej, Camera de Comerț și Industrie Maramureș a oferit conducerii companiei o diplomă de excelență pentru activitatea desfășurată și rezultatele economice de top înregistrate în cei 10 ani de activitate. ”Printmasters SRL, firmă cu capital olandez, are ca obiect de activitate servicii de personalizare a obiectelor promoționale, lucrând în momentul de față cu peste 4.000 de tipuri de produse pe care le personalizează și le distribuie în întreaga lume. Firma a avut un parcurs extraordinar, având la înființare, în anul 2014, 60 de salariați, iar azi este cel mai mare angajator din zona Cicârlău, cu peste 500 de angajați”, menționează reprezentanții organizației camerale.

Sursă foto: Printmasters Europe

Despre ce a fost vorba în acest prim deceniu Printmasters? Sinteza este creionată într-o postare aniversară: ”10 ani de experiențe și învățare… 10 ani de provocări continue… 10 ani în care am răspândit bucurie… 10 ani de grijă permanentă pentru colegii și clienții noștri…”

Despre ce va fi vorba în următorul deceniu? Răspunde Jacques de Boer: ”Suntem nerăbdători să continuăm împreună, să inovăm și să oferim excelență în tot ceea ce vom face în următorii 10 ani și nu numai”.

Sursă: Printmasters

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.