Începând de azi, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri de la sfârșit de săptămână sau alte perioade în care deplasările în interes de serviciu nu sunt necesare, iar cetățenii trebuie să evite pe cât posibil părăsirea locuințelor sau gospodăriilor.

Dacă a identificat reduceri mari ale cererii pe anumite relații de transport, CFR Călători – analizând gradul de ocupare a trenurilor și modul în care acesta se modifică pe anumite intervale orare și zile ale săptămânii – a constatat și creșteri pentru anumite perioade care nu erau solicitate până acum.

”Astfel, anumite trenuri care circulau doar în weekend, au fost extinse la nivelul întregii săptămâni, iar pentru zilele de lucru, CFR Călători a introdus garnituri suplimentare la noile ore de vârf, pentru a veni în sprijinul navetiștilor și a companiilor cu program decalat. De asemenea, trenurile care circulă pe rute aglomerate, au numărul de locuri suplimentat, pentru a respecta regula <<un loc liber, un loc ocupat>>”, anunță CFR Călători, subliniind: ”Facem apel la călători să nu urce în tren fără tichet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete trenul a fost închis la vânzare”.

Lista cu trenuri Regio şi Interregio suspendate temporar începând din data 30 martie 2020 și cea cu trenuri suplimentare introduse sunt disponibile aici.

Sursă informații: CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.