Noul ”Mers al trenurilor 2020-2021” intră în vigoare în 13 decembrie și va fi valabil până la data de 11 decembrie 2021. Vor circula zilnic, în medie, 1200 de trenuri, în funcție de perioada din an.

Noul ”Mers al trenurilor 2020-2021” conține unele modificări care vor putea fi puse în aplicare odată cu intrarea într-o etapă de relaxare a restricțiilor impunse de pandemie, fiind legate și de celelalte administrații feroviare europene.

Facilități oferite de CFR:

  • CFR Călători oferă o gamă diversă de oferte comerciale (abonamente, card TrenPlus, dus-întors, anticipație). Detalii pe www.cfrcalatori.ro.
  • Acordarea de reduceri tarifare speciale cuprinse între 10% și 30% din tariful de transport preț întreg și copil la o serie de trenuri InterRegio în perioada 13 decembrie 2020 – 13 iunie 2021.
  • Acceptarea călătoriei posesorilor de abonamente valabile la tren Regio la o serie de trenuri InterRegio în perioada 13 decembrie 2020 – 13 iunie 2021.
  • Pentru asigurarea accesului la un număr mai mare de trenuri al persoanelor care se deplasează pentru navetă se acceptă călătoria posesorilor de abonamente valabile la tren Regio la trenuri InterRegio pe distanțe de până la 30 km.
  • Distribuția de bilete se asigură prin următoarele canale: online, staţii şi agenţii CFR, automate de vânzare în gări și distribuitori autorizați cu care există parteneriate de vânzare bilete.

Broşura ”Mersul trenurilor de călători 2020-2021” va putea fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR Călători din ţară la preţul de 18,50 lei.

În altă ordine de idei, purtarea mășii de protecție în trenurile CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Sursa: CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.