De la ora 17.00, mâine, este programat un nou webinar Merito în cadrul sezonului 2 de ateliere online dedicate învățării colaborative.

Sub titulatura ”MERIT (O) CARTE”, webinarul de mâine propune un top 5 al cărților despre educație, învățare, creativitate și adaptare. ”În cele 90 de minute ale acestei întâlniri, vom face un tur digital prin viitorul învăţării, sădind seminţe de idei din care, poate, vor rezulta soluţii concrete”, se arată în prezentarea evenimentului.

”Orhideea şi păpădia”, de Dr. W. Thomas Boyce; ”Scânteia creativă”, de Agustin Fuentes; ”Născuţi pentru a învăţa”, de Alex Beard; ”Învăţare”, de Tara Westover; ”O singură şcoală pentru toata lumea”, de Salman Khan – acestea sunt cărțile care fac obiectul întâlnirii online de mâine.

Webinarul este disponibil gratuit profesorilor, cu participare directă pe Zoom, în limita celor 500 de locuri disponibile, exclusiv prin acest formular de înscriere online, cât şi transmis în direct pe eveniment şi pe contul de Facebook al Proiectului Merito.

Evenimentul este organizat de către Tatiana Cauni, profesoară la Liceul Teoretic „Emil Racovita” Baia Mare şi liderul comunităţii locale Merito, sub umbrela Proiectul Merito și în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Maramures. Moderator – Cosmin Chiriţă, manager al Proiectului Merito.

Proiectul Merito este o cauză de transformare a meseriei de profesor, cu şi prin intermediul profesorilor valoroşi, ce duc educaţia de calitate pentru fiecare copil, în fiecare clasă – un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders.

Sursă informații și foto: Proiectul Merito

CITEȘTE ȘI:
Tatiana Cauni: ”Încerc să-i fac să trăiască în orele mele!”
Începe al doilea sezon de ateliere online organizate de Comunitatea Merito Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.