Candidații la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor din unitățile de învăţământ preuniversitar, sesiunea 2023, au susținut astăzi proba scrisă.

Din cei 983 de candidați înscriși în județul Maramureș, au fost prezenți 738, au absentat 173, iar 72 s-au retras, trei din motive medicale și 69 din motive personale. Așadar o prezență de 75,07%.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediul ISJ Maramureș și pe site-ul dedicat (http://titularizare.edu.ro/2023/).

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează în data de 26 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de ISJ Maramureș în zilele de 27 și 28 iulie.

Pentru a obţine statutul de titular (angajarea pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minim nota 7 la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minim nota 5 la proba scrisă.

Sursă informații și foto: ISJ Maramureș

CITEȘTE ȘI: În Maramureș, 24 de beneficiari ai programului ”Euro 200” în 2023

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.