Ministerul Apărării Naţionale prelungeşte până la data de 24 iunie campania de recrutare pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă. Adică în calitate de rezervist voluntar în Armata României.

În această etapă, demarată în data de 16 mai, sunt disponibile 871 de locuri pentru toate categoriile de personal (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi).

Cetăţenii interesaţi vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar la centrele militare pe a căror rază de responsabilitate îşi au domiciliul.

De asemenea, candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcţiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor şi corespondenţa specializărilor dobândite în viaţa civilă cu armele/serviciile şi specialităţile militare. Detalii suplimentare pot fi obţinute de la centrele militare.

Sursă informații și foto: Ministerul Apărării Naționale

CITEȘTE ȘI: Ucenici jandarmi în practică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.