Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus a fost prelungită până la 30 octombrie inclusiv, anunță Administrația Fondului pentru Mediu.

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020.

Dosarele de acceptare depuse de către persoanele juridice în cadrul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus se transmit la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) exclusiv prin intermediul poștei electronice. Procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informațiilor necesare, precum și alte instrucțiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

Pe site-ul AFM se publică periodic liste cu dosarele analizate în cadrul acestor programe. În urma aprobării în ședința Comitetului de Avizare din data de 28 septembrie 2020, au mai fost publicate 86 dosare acceptate pentru 170 autovehicule în cadrul Programului Rabla Clasic și 103 dosare pentru 154 autovehicule, dintre care 119 autovehicule pur electrice și 35 autovehicule electrice hibride în cadrul Programului Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus.

Sursă informații: Administrația Fondului pentru Mediu. Imagine de Mike Sprunkel de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
De azi a început programul ”Rabla Clasic” 2020
Programul ”Rabla Plus” a fost lansat astăzi
Se simplifică procedura de înscriere în cadrul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.