Din 1 august au început taberele de vară organizate pentru olimpicii maramureșeni de Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Județean, în cadrul programului ”Maramureșul susține excelența”.

Săptămâna aceasta a avut loc tabăra performerilor la limba și literatura română, unde 40 de elevi olimpici au participat la activitățile organizate pentru ei, îndrumați de 5 profesori.

“A fost o experiență cu totul specială, pe care sigur nu o vom uita. Toate activitățile pe care le-am desfășurat au însemnat informare, instruire și educație, în sensul cel mai larg. Am învățat lucruri noi, am cunoscut oameni frumoși și am legat prietenii. Toate activitățile au adus entuziasm și zâmbete pe fețele noastre”, a scris elevul Paul Coza.

“Am atâtea emoții în timp ce scriu aceste rânduri și îmi este foarte greu să îmi găsesc cuvintele. Gândurile îmi sunt amestecate și simt o mie de sentimente și tot atâtea stări. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care am avut ocazia de a le trăi. Un milion de cuvinte și nu ar fi suficiente să descriu cât de minunate au fost persoanele pe care le-am întâlnit aici. Cu toții au fost atât de deschiși la orice subiect și au discutat cu atât de multă lejeritate și sinceritate. De asemenea, profesorii sunt extraordinari și totodată persoane cu o cultură generală care m-a impresionat. O amintire care va ramâne într-un colț al sufletului meu pentru mult timp”, a transmis, la rândul său, eleva Francesca Balaș.

Taberele de vară se vor desfășura pe tot parcursul lunii august, urmând ca în săptămânile viitoare să fie organizate activități pentru elevii olimpici la biologie, arte, limbi moderne, istorie și geografie, fizică și chimie, astronomie, tehnologii, limba maghiară maternă și limba ucraineană maternă.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

CITEȘTE ȘI: Povețe de la jandarmi pentru copii, în tabără | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.