Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea, unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, răsplătesc şi în acest an excelenţa studenţilor de 10 din România, în cadrul campaniei „Student de 10”. Campania, care susţine performanţa în educaţie, va premia studenţii de la universităţile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea.

„Este o campanie care aduce multă bucurie in rândul tinerilor cu rezultate excelente. E momentul în care răsplătim excelenţa şi performanţa în educaţie cu experienţe memorabile pentru absolvenţii de 10. Cei care iau notă maximă la sesiunea de vară sunt invitaţii noştri la UNTOLD şi Neversea” – a arătat Edy Chereji, cofondator UNTOLD şi Neversea.

Toţi cei care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentele la festivaluri la un preţ special: 610,40 lei (taxe incluse) până pe data de 30 iunie pentru Neversea şi 654,50 lei (taxe incluse), preţ valabil până pe data de 9 iulie, pentru UNTOLD.

„Ne bucurăm să susţinem iniţiativa «Student de 10» pentru al doilea an consecutiv şi să răsplătim studenţii pentru performanţele lor deosebite la învăţătură. Educaţia este şi despre conexiuni şi experienţe – prezente şi în cadrul festivalurilor UNTOLD şi Neversea. De asemenea, anul acesta oferim o reducere semnificativă şi studenţilor care, deşi nu au obţinut media 10, şi-au promovat toate examenele din sesiunea de vară. Dincolo de această frumoasă iniţiativă, sprijinul Kaufland pentru tineri se reflectă şi în oportunităţile noastre de carieră pentru ei: programe de internship, traineeship, joburi part-time şi entry-level. Sperăm să-i inspirăm să-şi continue studiile şi să înceapă o carieră cu aceeaşi pasiune şi seriozitate. Noi le promitem deschidere, înţelegere şi îndrumare” – a spus Estera Anghelescu, director recrutare şi brand de angajator la Kaufland România și Moldova.

Cei care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor în cadrul campaniei se pot înscrie completând un formular pe care îl găsesc pe site-urile festivalurilor.

UNTOLD are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca. La ediţia de anul acesta au fost confirmaţi cei mai mari artişti şi DJ ai lumii: Imagine Dragons, Bebe Rexha, David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Steve Aoki, KSHMR, Eric Prydz, Zhu, Alesso, Topic, Tujamo, Ava Max, Salvatore Ganacci, French Montana, Years & Years, Amelie Lens, Boris Brejcha şi mulţi alţii.

Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 5-a ediţie. Anul acesta, la festivalul care va avea loc între 6 şi 9 iulie în Constanţa vor ajunge peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali precum: Lil Uzi Vert, Ckay, J Balvin, Lil Pump, Alok, Don Diablo, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Claptone, Lost Frequencies, Steve Aoki, MORTEN, Tujamo, Vini Vici, Salvatore Ganacci.

Sursă informații și foto: Festivalul UNTOLD

CITEȘTE ȘI: Cei mai buni DJ ai lumii la UNTOLD 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.