Programările pentru consulturile efectuate în Ambulatoriul Integrat se fac telefonic la numerele 0262 205 100 (interior 2116) și 0262 275 108 (fișier), de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00, informează reprezentanții Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Pentru efectuarea consultului în Ambulatoriul Integrat al spitalului, pacienții au nevoie de programare, bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sănătate și carte de identitate.

De asemenea, pentru a beneficia de consult, ”în ziua programării este necesar ca pacienții să efectueze triajului epidemiologic la intrarea în spital. După această procedură, se vor prezenta la Fișierul din Ambulatoriu, unde vor primi număr de ordine și vor fi îndrumați către cabinetele de specialitate”, se arată în comunicatul spitalului.

În perioada de așteptare pentru efectuarea consultului de specialitate, pacienții sunt rugați să păstreze distanța minimă de siguranță și să respecte toate măsurile privind prevenirea și transmiterea infecțiilor.

Sursă informații: Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.