În actualul context epidemiologic, generat de infecțiile cu COVID-19 în rândul populației, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare informează că – pe toată perioada internării – este strict interzis ca aparținătorii să aducă pacienților internați alimente.

Pe toată perioada internării este permis ca aparținătorii să aducă pacienților internați obiecte de uz personal. Pachetele se vor lăsa la poarta principală de acces în spital, la reprezentanții serviciului de pază.

Pacienții cu boli cronice, care au medicamente pe bază de rețetă de la medicul de familie, au obligația de a-și lua cu ei medicamentele, în vederea urmării tratamentului pe durata spitalizării.

Având în vedere că vizitele pe secțiile spitalului sunt interzise, în caz de nevoie, personalul medical va lua legătura cu familia telefonic, iar date despre starea de sănătate a pacienților vor putea fi oferite doar aparținătorilor nominalizați de către pacient, sunând la numărul 0262-205.100/129 (Centrala telefonică a spitalului) și solicitând legătura către secția în care pacientul se află internat.

”Vă reamintim că toate măsurile luate de Spitalul Județean de Urgență <<Dr. Constantin Opriș>> Baia Mare vizează siguranța populației, a pacienților și a personalului medical al unității sanitare”, se menționează în comunicatul spitalului.

Sursă informații și foto: Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.