La Teatrul de Vară și în Muzeul Satului din Baia Mare au avut loc vineri mai multe evenimente care fac parte dintr-un proiect mai amplu al Palatului Copiilor. Un proiect ce reunește sub genericul “Bucuriile copilăriei” o serie de activități dedicate copiilor în cadrul celei de-a 28-a ediții a Sărbătorii Castanelor.

Pe scena Teatrului de Vară au cântat elevii cercului de canto – muzică ușoară, coordonați de către profesoara Adriana Diaconu. Mai apoi au urcat pe scenă elevii cercului de instrumente muzicale tradiționale – vioară, care au susținut un recital acompaniați de către profesorul coordonator al cercului, Marian Pavel Buda.

O suită de dansuri tradiționale de pe Valea Chioarului a prezentat Ansamblul “Doina Chioarului” la Palatului Copiilor Baia Mare – structura Șomcuta Mare. Ansamblul este coordonat de profesorul Ionel Coteț. Apoi a venit rândul dănțăușilor de la cercul de dans popular, coordonați de către profesoara Maria Seraz.

În Muzeul Satului s-au desfășurat ateliere de creație artistică, observarea mediului înconjurator și observații astronomice.

Sursă informații și foto: Palatul Copiilor Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Atelierele ”Școlii rădăcinilor străbune” | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.