În cadrul proiectului ”SMART Cavnic prin educație transversală”, la Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” din Cavnic au avut loc workshopuri de antreprenoriat și dezvoltare personală, de coaching, motivare, disciplină și tehnici de dezvoltare din perspectiva carierei, precum și cursul – colocviu de educație juridică.

”SMART Cavnic prin educație transversală” este un proiect ”menit să ancoreze elevii noștri în realitatea complexă a prezentului și, poate mai ales, a viitorului prin formarea / dezvoltarea competențelor transversale (să știi, să faci, să fii, să trăim împreună)”, menționează reprezentanții Colegiului Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic.

Joi s-au desfășurat workshopurile de antreprenoriat și dezvoltare personală (traineri, Melania Leșe și Carina Tămaș), respectiv cel de coaching, motivare, disciplină și tehnici de dezvoltare din perspectiva carierei (traineri, Diandra Tanasă-Cozdreanu și Matei Vrabie, alături de studenții voluntari Onur Petenchia și Mihai Pop). Vineri a avut loc cursul-colocviu de educație juridică, al cărui invitat special a fost judecătorul Cristi Danileț.

Activități organizate de Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic (la inițiativa prof. dr. Crina Borcut), Centrul pentru Studiul Democrației și Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – UBB Cluj-Napoca (la inițiativa drd. Melania Leșe). În parteneriat cu Societatea Studențească de Studii Politice, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și HeadUp Consulting Cluj-Napoca.

Sursă informații și foto: Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic

CITEȘTE ȘI:
Primul joc de educație civică din România ajunge în Cavnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.