În 4 august, la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare, va avea loc ședința publică privind mobilitatea personalului didactic.

În intervalul orar 09:00-09:30, la ședință vor participa cadrele didactice angajate cu contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului /catedrei, care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2021 (în condițiile art. 64 alin. (13) din Metodologie), au adeverință din partea unității că postul pe care îl ocupa are viabilitate de 4-5 ani și este propus pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

În intervalul orar 09:30-14:00, conform anexei 1 (vezi foto), participă candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2021, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor, indiferent de județul în care au susținut proba scrisă, dacă au optat și pentru repartizare în județul Maramureș.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Sursă foto arhivă: Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.