Agențiile Loteriei Române se redeschid gradual de luni, 15 iunie, începând cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie. Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor. Plata câștigurilor a fost suspendată în 25 martie, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată – se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectant pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

Importanța respectării tuturor regulilor de conduită privind accesul în agențiile loto este esențială. Jucătorii au câteva responsabilități cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

Sursa: Loteria Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.