Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș intenționează să organizeze un program de lecții și meditații gratuite pentru copiii din sistemul de protecție specială, găzduiți în casele de tip familial.

Lecții și meditații în vederea susținerii examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. ”Asta pentru că mulți elevi nu au reușit să țină pasul cu școala online, având în vedere că multe lecții s-au desfășurat în spațiul virtual”, menționează reprezentanții DGASPC.

În acest sens, DGASPC Maramureș dorește să își extindă rețeaua de voluntari, cooptând profesori sau studenți aflați în ani terminali. ”Pe lângă limba română și matematică, suntem în căutarea unor profesori voluntari pentru discipline ca biologie, istorie, franceză și logică, atât în zona municipiului Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației / Ocna Șugatag”, precizează sursa citată.

Pentru detalii, doritorii de a susține lecții și meditații gratuite sunt invitați să scrie pe adresa office@dgaspcmm.ro. Precizând și datele de contact. Programul de meditații va fi stabilit de comun acord cu voluntarii.

Comunicatul integral este disponibil aici.

Sursă informații: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș. Imagine de Willgard Krause de la Pixabay.

 

CITEȘTE ȘI:
Asociația Yellow Shirts te învață cum să devii voluntar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.