Asociația Szmisz anunță lansarea unei campanii speciale de recrutare de voluntari, care are loc în perioada 27 septembrie – 2 octombrie în liceele sighetene, dar și în mediul online.

”Suntem în căutarea unor persoane, cu vârsta cuprinsă între 15-35 de ani, persoane motivate și pasionate să se implice activ în comunitate și să facă o schimbare reală în viețile celor din jur. Cu o misiune dedicată de a aduce împreună oameni cu inimi generoase, această campanie de recrutare de voluntari reprezintă o oportunitate unică de a vă implica în proiecte și inițiative care au un impact semnificativ asupra comunității noastre” – arată reprezentanții asociației. Astăzi au avut loc prezentări ale celor de la Szmisz la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”. Ele vor continua în zilele următoare astfel:

  • 28 septembrie – Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”, ora 12:30 corp A, ora 14:00 corp B
  • 29 septembrie – Liceul Tehnologic Marmația, ora 12:50
  • 2 octombrie – Liceul Pedagogic ”Taras Șevcenko”

În toată această perioada prezentarea asociației pentru recrutarea de voluntari va fi disponibilă pe paginile de socializare ale asociației.

Pentru a deveni un voluntar implicat trebuie să completați formularul de înscriere disponibil aici. Mai multe informații la adresa de e-mail: office@szmisz.ro sau la numărul de telefon 0764900800.

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul financiar al Consiliul Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Asociația Szmisz

CITEȘTE ȘI: Locuri de muncă vacante în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.