De azi se fac înscrieri pentru ”Innovators for Children”, ediția a treia. Un program prin care sunt încurajate și susținute soluții tehnologice inovatoare pentru a schimba viitorul copiilor din România.

”Innovators for Children” este un accelerator care își propune să valideze soluții scalabile și de impact care oferă copiilor și adolescenților acces la un sistem medical mai bun și la condiții de viață îmbunătățite. ”Printr-un format de incubare anual, încurajăm și susținem startup-urile și ONG-urile care se gândesc la soluții tehnologice inovatoare pentru a schimba viitorul copiilor din România”, se arată pe site-ul programului.

Se pot înscrie startup-uri și ONG-uri din toată țara care au o idee de business, sunt în stadiul de prototip sau sunt de maximum un an ca soluție disponibilă comercial pe piață la data finalizării perioadei de înscriere. De asemenea, ”antreprenorii și antreprenorii sociali care propun soluții tehnologice pentru diverse arii de dezvoltare cu care se confruntă copiii. Sunt căutate în special soluții scalabile”, specifică organizatorii.

Înscrierile s-au deschis azi și se pot face până în 30 aprilie. Finaliștii vor fi anunțați în 24 mai.

”Și în acestă ediție căutăm antreprenori și antreprenori sociali inovatori care lucrează cu soluții tehnologice pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună”, precizează organizatorii.

În cele două ediții precedente ale programului, organizatorii ”Innovators for Children” au lucrat cu 23 de startup-uri și ONG-uri care au beneficiat de peste 100 de ore de mentorat și training-uri, iar 9 dintre ele au primit finanțare totală de 201.000 de euro.

Programul ”Innovators for Children” este dezvoltat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar, Impact Hub Basel și Fundația Vodafone România.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații: Innovators for Children. Sursă foto: Impact Hub Bucharest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.