100 de tineri vor participa la proiectul ”Stil de viață sănătos” al Ministerului Tineretului și Sportului, proiect în cadrul căruia – timp de cinci zile – vor fi propuse servicii de nutriție specializate și un program zilnic de exerciții fizice.

În perioada 23-27 noiembrie, Ministerul Tineretului și Sportului desfășoară proiectul ”Stil de viață sănătos”, în cadrul căruia sunt invitați să participe tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Proiectul are ca scop informarea și conștientizarea tinerilor cu privire la beneficiile mișcării și alimentației sănătoase în contextul pandemiei COVID -19, pentru dezvoltarea unui stil de viață sănătos.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a cinci zile, sub forma unor seminarii care vor avea două componente: alimentația sănătoasă și mișcarea. Astfel, în cadrul proiectului participanții vor beneficia de servicii de nutriție specializate (program nutrițional) și de un program zilnic de exerciții fizice. ”Prin urmare, la sfârșitul celor cinci zile de seminar, participanții vor dobândi informații generale despre alimentația sănătoasă, despre greutatea corporală şi controlul greutăţii, vor primi sfaturi, recomandări generale, consultanță despre nutriție și mangementul greutății și un suport de curs care conține informații generale despre nutriție cu minimum șapte variante de meniu”, precizează reprezentanții ministerului.

La seminarii vor participa 100 de persoane, care vor fi selectate în ordinea înscrierilor. Perioada de înscrieri online este 9-17 noiembrie. Înscrierea participanților se face online prin completarea formularului de candidatură – aici.

Participarea se desfășoară online și nu presupune costuri de participare.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Informații funizate de Ministerul Tineretului și Sportului. Sursă foto: Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.