A fost reluată activitatea de asistență medicală în ambulatoriul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Reprezentanții instituției atenționează că ”toate consultațiile directe, exceptând urgențele, se vor face doar în urma programării prealabile la numerele de telefon 0262-311541, 0262-311543, 0262-312414, 0262-312415 sau la numerele de telefon ale medicilor curanți, afișate la intrarea în spital”.

Pacienții sunt rugați să se prezinte la spital cu circa 20 de minute înainte de programare pentru a efectua în prealabil triajul epidemiologic la cortul instalat la intrarea în curtea spitalului. ”Ora programării va trebui respectată, accesul pacienților în incinta ambulatoriului se va realiza doar la ora programării, fiind interzisă staționarea pacienților în zonele de așteptare. Fiecare persoană care va intra în spital va purta mască de protecție și va respecta măsurile de igienă a mâinilor”, se precizează în comunicatul spitalului sighetean.

Se admite un singur însoțitor pentru fiecare pacient care are nevoie de acest lucru.

Programările se fac în ordinea solicitărilor, indiferent dacă sunt îndeplinite condițiile contractuale sau sunt consultații contra cost. Programarea este posibilă pentru o perioadă de maximum 14 zile calendaristice.

Acolo unde este posibil, se menține consultul telefonic.

Sursă informații: Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Sursă foto: pixabay.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.