Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat, pe site-ul instituţiei, lista cu solicitanţii aprobaţi în etapa a doua din programul ”Rabla pentru electrocasnice”. În această etapă au fost aprobate 73.358 de vouchere – 34.158 pentru televizoare, 22.884 pentru laptopuri și 16.316 pentru tablete.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului. Lista comercianţilor la care pot fi utilizate voucherele este publicată aici.

Următoarea etapă a programului va începe în data de 18 iunie, ora: 10:00, pentru următoarele echipamente: aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

După parcurgerea tuturor etapelor de selecţie a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate şi neutilizate redevin disponibile. Ulterior se poate relua întreaga procedură de selecţie pe etape, inclusiv cea de înscriere în program/creare de cont.

Sursă informații: AFM. Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.