Ministerul Educației a publicat astăzi, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro, rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) la titularizare.

În urma reevaluării lucrărilor contestate, la nivelul județului Maramureș 629 de candidați, din totalul de 763 au obținut note de minim 5 (82,43%).

Un număr de 386 de candidați (50,60% față de 48,80% înainte de contestații) au obținut note între 7,00 și 9,99 și 5 candidați au avut nota 10.

În județul Maramureș au fost înscriși la concurs 933 de candidați, din care 103 au absentat, 830 au fost prezenți, 61 s-au retras din motive personale, 6 au avut lucrările anulate din motive care vizează nerespectarea metodologiei

Pentru a obţine statutul de titular, un candidat trebuie să obţină minim nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă/proba practică şi să fie repartizat pe un post didactic vacant, publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecţia specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate în zilele de 29 iulie şi 1 august.

Sursă informații și foto: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI: Aproape 1.000 de candidați înscriși în Maramureș la Bacalaureatul de toamnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.