Asociația Asco FORALL lansează ”Sport în sat”, un proiect născut din dorința de a avea în Dănești o sală de sport modern echipată și utilată.

Scopul este de a încuraja astfel ”sportul, mișcarea, disciplina, încrederea și distracția atât în rândul copiilor dar și al adulților”, menționează cei de la Asociația Asco FORALL.

Argumentele aduse de Asociația Asco FORALL în favoarea utilității acestui proiect nu sunt puține: ”Sportul este un factor important de armonizare și optimizare a dezvoltării copilului, putând fi practicat atât la nivel de performanță, cât și la nivel de agrement, de timp liber. În primul rând, trebuie să cunoaștem faptul că sportul de echipă ajută copilul să se integreze într-un grup, să comunice cu colegii de echipă sau cu adversarii, să înțeleagă importanța cooperării pentru atingerea reușitei. Pe de altă parte, sportul individual îl învață să fie responsabil și să își cunoască foarte bine posibilitățile și limitele”.

Proiectul ”Sport în sat” este realizat cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. 

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Asociația Asco FORALL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.