În această perioadă, Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) vine în ajutorul elevilor din Maramureș și județele din apropiere. Obiectivul general al acestui proiect este creșterea gradului de informare cu privire la oferta educațională din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare.

”Acest proiect cuprinde două etape. Prima etapă vizează membrii LSPV, care prin intermediul diferitelor activități, învață să își gestioneze emoțiile, să lucreze în echipă și, totodată, să acumuleze informații  și abilități de public speaking. A doua etapă constă în realizarea propriu-zisă a campaniei de informare prin care membrii LSPV vizitează liceele  unde prezintă oferta educațională a Centrului Universitar Nord din Baia Mare” – se arată într-un comunicat al LSPV.

”Ne bucurăm că în urma acestei experiențe am reușit să venim în atenția elevilor cu informații cât mai clare, mai concise. Prin acest proiect dorim să accentuăm faptul că mediul academic băimărean oferă un program de studiu de calitate și un mediu potrivit pentru dezvoltarea profesională și personală a unui elev”, spune Adelina Muntean, coordonator PR Nord Universitar.

Sursă informații și foto: LSPV

CITEȘTE ȘI: S-au stabilit câștigătorii concursului ”Mineralele din viața noastră”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.