”Proiectul nostru «Talerele Medio Monte» este printre proiectele finaliste din cadrul competiției Regional Service-Learning Award 2021”, anunță reprezentanții Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie.

”Orașul este plin de comori ascunse, de la clădiri, monumente și lăcașe de cult, cu indicii, provocări, hărți și poze, iar tu va trebui să le descoperi. Practic, va trebui să cauți și să găsești clădiri, monumente și multe altele”, de aici porneau cei de la Green Impact Baia Sprie traseul ”Talerele Medio Monte”.

Traseul are 3 km și durează 71 de minute, punctul de pornire fiind Centrul Vechi. O inițiativă care ”pune Baia Sprie pe harta aplicației Questo, astfel încât orice turist care ne va vizita orașul poate descoperi comori locale într-un mod inedit!”, menționează tinerii de la Green Impact.

Proiectul a fost înscris în cursa pentru Regional Service-Learning Award și a ajuns în finală. Premiile vor fi anunțate în cadrul Conferinței Internaționale ”Service-Learning”. Va avea loc în Kosovo, în 10 decembrie. Regional Service-Learning Award vine ca o recunoaștere a muncii unităților de învățământ depuse în promovarea cetățeniei active în rândul tinerilor.

Pentru Regional Service-Learning Award din România mai concurează proiecte din Pașcani, Rășinari, Picior de Munte, Țețchea, Slimnic. În total, în competiție au fost înscrise peste 70 de proiecte din șase țări.

Sursă informații și foto: Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, Facebook / Regional Service-Learning Award, Green Impact Baia Sprie

CITEȘTE ȘI:
Descoperă comori în Baia Sprie, grație aplicației Questo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.