Programul Național ”Școala Siguranței Tedi”, adresat elevilor de clasa I, a ajuns în acest an școlar la a șasea ediție. Și cu toate că porțile școlilor sunt închise, Tedi s-a adaptat și se întâlnește online cu copii din 27 de școli din Maramureș.

”Prin activitățile și jocurile distractive concepute pentru ei, cu sprijinul partenerului Maspex România și prin intermediul cadrelor didactice și al polițiștilor de prevenire, Tedi îi ajută pe copii să-și însușească cunoștințele despre circulația rutieră, despre modalitățile de evitare a pericolelor și modalitățile de petrecere a timpului liber în siguranță, atât acasă, cât și la școală sau la joacă”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

În Maramureș, conform sursei citate, polițiștii de prevenire s-au întâlnit online cu peste 100 de copii, cu care au discutat despre siguranța lor acasă și în mediul online. Programul Național ”Școala Siguranței Tedi” continuă și cu alte teme pentru copii, polițiștii de prevenire urmând să sprijine cadrele didactice în derularea activităţilor pe tot parcursul anului școlar 2020/2021.

Programul Național ”Școala Siguranței Tedi”, adresat copiilor din clasa I, este inițiat de firma Maspex România și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română.

Mai multe despre ”Școala Siguranței Tedi” puteți descoperi aici.

Sursă informații: Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Sursă foto: Facebook / Tedi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.