Dată fiind înfrățirea Maramureșului cu voievodatul Podkarpackie, din Polonia, producătorii de produse alimentare din județ pot beneficia de stand gratuit în cadrul Târgului internațional de produse alimentare de înaltă calitate Ekogala, care se va desfășura, în format hibrid, în zilele de 11 și 12 decembrie, la Centrul expozițional G2 Arena din Jasionka, Polonia.

Producătorii de produse alimentare reprezentative pentru județul Maramureș pot participa gratuit la acest târg internațional în baza înregistrării pe site-ul https://www.ekogala.eu/en/, în condițiile stipulate de regulamentul organizatorului, și prin comunicarea intenției de participare către Consiliul Județean Maramureș la adresa de e-mail bri@maramures.ro până la data de 23 noiembrie 2021. Pe baza intenției exprimate și a completării documentației cerute de organizator, Consiliul Județean Maramureș va centraliza și comunica regiunii înfrățite Podkarpackie lista producătorilor ce doresc să participe la Ekogala.

Activitățile care vizează dezvoltarea agriculturii ecologice desfășurate în voievodatul Podkarpackie de câțiva ani au făcut din Târgul Ekogala unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din Europa de Est.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.