Centrul educațional Prichindel Afterschool este destinat copiilor cu vârste între 5 și 11 ani. Își începe din 17 ianuarie activitatea în Sighetu Marmației.

Prichindel Afterschool din Sighetu Marmației derulează un program educativ-recreativ de tipul școală după școală. Pentru copii cu vârste cuprinse între 5-11 ani. „S-a născut din dorinţa de a oferi părinţilor ocupaţi o alternativă sigură şi de calitate pentru supravegherea copiilor, efectuarea şi verificarea lecţiilor, aprofundarea cunoștințelor dobândite la școală, precum şi dezvoltarea abilităţilor personale”, se arată pe site-ul oficial.

Pregătirea temelor, ședințe de limba engleză, lecții de logopedie, club de lectură, educație ecologică, educație emoțională, ateliere de muzică, pictură, artă decorativă sunt doar câteva dintre serviciile oferite. ”Principiile noastre vorbesc despre libertate, autenticitate, curaj, responsabilitate, veselie și căldură. Noi credem în autoeducare, nu în instruire; în cooperare, nu în competiție; în structură, nu în control; în autonomie, nu în supunere; pentru că, în mod paradoxal, tocmai aceste valori conduc către disciplină”, spun cei de la Prichindel Afterschool.

Activitățile încep din 17 ianuarie. Înscrierile au început.

Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Prichindel Afterschool

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.