Elevii Colegiului de Arte Baia Mare au obținut recent noi premii și mențiuni la Concursul de arhitectură ”Hans Fackelmann”, Olimpiada de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei și la Olimpiada de Interpretare Instrumentală pentru clasele V-VIII. 

Șapte premii au câștigat elevii Colegiului de Arte Baia Mare, pregătiți de profesor Cătălin Angelescu, la Concursul de arhitectură ”Hans Fackelmann”. Dedicat viitorilor studenţi arhitecţi, concursul a luat naştere din dorinţa de a oferi o alternativă la examenul de admitere pentru Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara, specializarea Arhitectură. La secțiunea Arhitectură, Ana Bârda a luat locul I, Mara Ardeleanu și Victor Radu s-au clasat pe locul II, iar Natalia Cirț și David Costenar au obținut premiul III. La secțiunea Mobilier și arhitectură de interior, Francesca Părăuan a câștigat premiul II, iar Teodora Pop a ocupat locul III.

La Piatra Neamț s-a desfășurat faza națională a Olimpiadei de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei. La secțiunea Istoria Artei, două eleve de la Colegiul de Arte din Baia Mare au obținut rezultate remarcabile. Sebastiana Coman a câștigat premiul I, iar Alessia Crăciun a fost răsplătită cu mențiune. Cele două eleve sunt pregătite de profesor Dorel Topan.

Olimpiada de Interpretare Instrumentală pentru clasele V-VIII a avut etapa națională la Suceava. La secțiunea Instrumente de suflat din lemn, Patricia Petran (oboi, profesor Marian Sabo, profesor corepetitor Ștefania Dragoș) a obținut premiul I.

Sursă informații: Colegiul de Arte Baia Mare. Imagine de la Pixabay

Mihaela Hotea (Sursă foto: Facebook / Mihaela Hotea)

CITEȘTE ȘI:
Premii și mențiuni pentru elevii Colegiului de Arte Baia Mare la Olimpiada de interpretare instrumentală, vocală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.