Sute de desene ale elevilor din ciclul primar de la școlile din județ au ajuns la IPJ Maramureș cu prilejul concursului organizat de Ziua Poliției. Tema desenelor a fost ”Pacea în lume”.

Cei 15 câștigători ai concursului sunt elevi ai școlilor „Dimitrie Cantemir”, „George Coșbuc”, „Vasile Alecsandri”, „Nicolae Iorga” și „Nichita Stănescu” din Baia Mare și ai Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Băiuț.

”Pentru că toate desenele au fost deosebite și speciale pentru noi, polițiștii, premiile s-au acordat pentru cel mai original, cel mai sugestiv, cel mai frumos și cel mai interesant desen. Toate lucrările ne-au impresionat plăcut. Participarea fiecărui elev ne-a bucurat, pentru că am simțit dorința lor sinceră de a fi alături de noi într-o zi atât de specială și cu o semnificație importantă pentru noi polițiștii. Dragi copii, polițiștii vă mulțumesc vouă, pentru participarea la acest concurs, pentru originalitatea cu care ați ilustrat modul în care voi vedeți pacea”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureș.

Lucrările copiilor au fost expuse în 24 martie la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, unde a avut loc și premierea câștigătorilor.

Sursă informații și foto: IPJ Maramureș

Citește și: ”Chipuri și cămeși” din Maramureș, la Muzeul Național al Țăranului Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.