Centrul Militar Județean Maramureș vine cu câteva precizări pentru tinerii care doresc să aleagă profesia de militar.

”Va începe perioada de înscriere a candidaților pentru instituții de învățământ liceal, universitar și postliceal militar, precum și pentru instituții de învățământ universitar civil și din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională care au locuri alocate Ministerului Apărării Naționale”, anunță reprezentanții Centrului Militar Județean Maramureș.

Perioadele de înscriere se vor desfășura conform unor grafice de recrutare, acestea urmând a fi comunicate prin intermediul mass-media, online (pe site-urile Ministerului Apărării Naționale, precum și pe paginile de Facebook ale birourilor informare-recrutare), iar înscrierea pentru una dintre categoriile de învățământ militar se va face preponderent prin intermediul mediului online, menționează sursa citată.

Biroul informare-recrutare Maramureș poate fi contactat pentru probleme specifice. Date de contact: 0262-211361; 0262-211088 int. 125; cmjmm1@yahoo.com.

Detalii suplimentare se găsesc pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naționale, precum și pe contul de Facebook al Centrului Militar Județean Maramureș.

Sursă informații: Centrul Militar Județean Maramureș. Sursă foto: Facebook / Recrutare MApN (credit foto – MApN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.