Cererile de competenţa Judecătoriei Baia Mare, formulate în temeiul Legii nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice, vor fi depuse exclusiv în format electronic la adresele de e-mail jud-baiamare@just.ro şi jud-baiamare-reg@just.ro sau la numărul de fax 0262/218244, conform art. 16 alin. (1) şi (7), respectiv art. 17 alin. (1) şi (10) din actul normativ, în zilele nelucrătoare şi în weekend – anunță Judecătoria Baia Mare.

”În celelalte zile, cererile formulate în temeiul Legii nr. 136/2020 vor fi depuse exclusiv în format electronic în modalitatea mai sus arătată, în timpul programului de lucru al instanţei, care este de luni până vineri, orele 8:00-16:00. Cererile transmise în afara programului de lucru al instanţei vor fi procesate în prima zi lucrătoare”, se mai arată în comunicatul Judecătoriei Baia Mare.

În cuprinsul cererilor vor fi menţionate, în mod obligatoriu, datele de identificare şi de contact ale reclamantului, inclusiv adresă de e-mail şi numărul de telefon, necesare pentru realizarea procedurii de comunicare, menţionându-se în mod expres dacă titularul cererii este reprezentat de avocat ales, cu indicarea numelui acestuia din urmă.

Sursă informații: Facebook / Tribunalul Maramures – Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.