Au început, ieri, înscrierile la concursurile organizate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean în vederea ocupării a trei posturi vacante: ofițer specialist I în resurse umane, ofițer specialist II în specialitatea informare, relații publice și subofițer administrativ principal în specialitatea financiar, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

Transmiterea cererii de înscriere la concurs, a declarației de confirmare a cunoașterii, acceptării condițiilor de recrutare se face până marți, 20 septembrie, exclusiv online, la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriamaramures.ro

Toate informatiile privind cerințele posturilor, condițiile de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia, pot fi consultate pe site-ul jandarmeriamaramures.ro.

Relații suplimentare privind orgamzarea și desfășurarea concursurilor, pot fi obținute de la Compartimentul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș, bulevardul Unini nr. 34, sau la numărul de telefon 0262 277779, intenor: 24407/24535/24557, între orele 08.00 – 16.00, de luni până vineri.

Sursă informații și foto: IJJ Maramureș

CITEȘTE ȘI: UBB a dat startul depunerii dosarelor pentru sesiunea de admitere de…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.