Sunt locuri libere la Inspectoratul General pentru Imigrări, în caz că vă interesează un job în această instituție. Inspectoratul a demarat procedura de ocupare a 30 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie, medici, asistenţi medicali şi personal contractual, atât prin trecerea agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor, cât şi din sursă externă.

”În vederea reducerii deficitului de personal şi a asigurării activităţii în condiţii optime, la nivelul aparatului propriu în cadrul serviciului secretariat, direcţia logistică, serviciul resurse umane, la centrele regionale de proceduri şi cazare a solicitanţilor de azil din Giurgiu, Timiș, Maramureş, Rădăuţi şi Galaţi, precum şi la centrele de cazare a străinilor luaţi în custodie publică Otopeni şi Arad au fost scoase la concurs 10 funcţii de ofiţeri de poliţie, cinci de agenţi de poliţie, trei posturi de medici, patru de asistenţi medicali, unul de psiholog şi șapte posturi pentru personal contractual” – se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al inspectoratului, igi.mai.gov.ro, secţiunea „Carieră”, iar dosarele de înscriere, în formă completă, se transmit exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, până în 9 ianuarie.

”Excepţie fac funcţiile de personal contractual, pentru care candidaţii vor prezenta personal dosarul de înscriere, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, cu sediul în str. Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti”, se mai arată în comunicat.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare şi alte date importante pentru desfăşurarea în bune condiţii a recrutării şi încadrării candidaţilor pot fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513.

Sursă informații și foto: Inspectoratul General pentru Imigrări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.