În 3 aprilie vor fi aniversați 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Până atunci, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş prezintă câteva portrete în serial… Protagonistul de azi este plutonierul Mirel-Sergiu Grigoriciuc.

Absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, plutonierul Mirel-Sergiu Grigoriciuc a fost repartizat în aprilie 2019 la Jandarmeria Maramureş. În cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Baia Mare.

În timpul liber, plutonierul practică sport. Mai precis, judo și sambo. A participat la numeroase competiții naționale și internaționale. A câștigat 48 de medalii. Cea mai importantă este cu siguranță cea care i-a adus titlul de campion naţional la judo. Medalie obţinută în 2013 pe echipe, categoria de vârstă Under 17, 73 kg. La judo mai are în palmares un bronz la Campionatul Național individual Under 17 și un titlul de vicecampion pe echipe la juniori în 2016. La sambo, a câștigat bronz la Campionatul Național din 2017, seniori, 90 kg, și tot bronz la sambo combat în același an la Campionatul Național, seniori, 100 kg.

Tânărul jandarm intră zilnic în sala de antrenament. Fie pentru propriile antrenamente, fie pentru pregătirea colegilor care doresc să îşi îmbunătăţească condiţia fizică sau instruirea altor sportivi în căutarea performanțelor.

Mai multe informații și foto, aici.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

CITEȘTE ȘI:
Portrete de jandarmi | Un colonel vorbitor de trei limbi străine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.