În 3 aprilie se împlinesc 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, dată până la care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş va prezenta câteva portrete… Protagonistul de azi este sg. maj. Pop Denis-Mihai din cadrul detaşamentului de jandarmi mobil Baia Mare.

De la vârsta de 10 ani, Denis practică judo, sambo și jiu jitsu brazilian. A participat la numeroase competiții naționale și internaționale. În 2012, a devenit vicecampion naţional la judo, categoria juniori, 81 kg, fiind component al lotului național. În 2013 a urcat din nou pe podium, câștigând locul 3 la categoria U23, 90 kg. În 2017 și 2019 s-a clasat pe locul 5 la seniori, 81 kg. Tot vicecampion național a devenit și la sambo, de data aceasta la seniori, categoria de greutate 90 kg. Se întâmpla anul trecut. La jiu jitsu brazilian a obținut titlurile de campion și vicecampion național Gi și NoGi Seniori Profesioniști în 2020, la categoria de greutate 86 kg.

Începând din noiembrie 2019, sg. maj. Pop Denis-Mihai a fost repartizat la Jandarmeria Maramureş ca urmare a absolvirii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.