Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș susțin în continuare protocolul de colaborare privind donarea voluntară de sânge inițiat de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș și Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge a judeţului.

Astfel azi, 5 iunie, polițiștii au răspuns din nou solicitării Centrului de Transfuzie, s-au mobilizat şi au donat sânge cu gândul la cei care au nevoie de acest dar preţios. ”Acţiunea are scopul conştientizării cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar, prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate în dificultate”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Adresa Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș: Baia Mare, str. G. Coșbuc nr. 20/C. Program recoltare: de luni până vineri, între orele 7.30 și 11.30.

❤️ Ghidul donatorului de sânge poate fi studiat aici.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.